SVB Transportgroep uit Westland biedt ook koerierdiensten!

De werkwijze van SVB Koerier Westland

Doordat SVB Koerier met de modernste communicatiemiddelen werkt, zijn we 24 uur per dag en 7 dagen van de week bereik- en inzetbaar.Dit betekent dat binnen 30 tot 45 minuten na opdracht één van onze zeer ervaren chauffeurs zich aanmeldt bij het afhaaladres, waar dan ook in Nederland! De chauffeur heeft dan ook al een volledig ingevuld vervoersdocument bij zich, dit scheelt niet alleen tijd maar ook schrijfwerk.

SVB Koerier – de route

Zodra het voertuig is geladen worden uw goederen snel, maar zeker ook zo veilig mogelijk naar de bestemming gebracht, ook indien nodig naar een adres in het buitenland. Wanneer er is afgeleverd krijgt u direct een bericht waarin vermeld wordt hoe laat er is gelost en wie er voor ontvangst heeft getekend.

SVB Koerier – verre bestemmingen

Onze 'On-Board Couriers' begeleiden uw zendingen zelfs naar iedere bestemming ter wereld, de formaliteiten worden door onze lokale agenten afgehandeld.

De transporten van SVB Koerier Westland

SVB Koerier heeft de beschikking over 40 voertuigen: personenauto’s combo’s en bussen.

Is het een envelop voor een adres drie straten verderop, een blik verf van, of naar, Venlo, drie pallets van 500 kilo ieder naar Hamburg, we vervoeren  het goed en graag.

Zijn de transporten omvangrijker?

Dan wordt SVB Transportgroep en het groot materieel ingeschakeld.
Deze voertuigen, van motorwagen tot LZV, in totaal 30 stuks en met een maximale laadruimte tot 42 blokpallets zijn allemaal ingericht voor gekoeld of verwarmd transport en natuurlijk voorzien van een laadklep en elektrische pompwagen.

Direct meer weten over de koeriersdiensten van SVB Koerier?

U belt naar 0174 – 24 49 44 of stuurt een e-mail naar info@svbkoerier.nl

Al onze binnenlandse activiteiten geschieden volgens Algemene Voorwaarden voor Koerierdiensten zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de Rotterdamse- en Amsterdamse rechtbank. Grensoverschrijdend transport geschiedt volgens het CMR verdrag. Klik hier voor een exemplaar.