Ons Werkterrein

Een specialist die bekend is in heel Nederland

In alle gebieden in Nederland waar glastuinbouw te vinden is, rijden ook de wagens van SVB Transportgroep. Vanuit onze uitvalsbasis in Poeldijk bestrijken we een groot terrein, met alle belangrijke tuinbouwregio's: Westland, Oostland (Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs), Barendrecht, de Zuid-Hollandse eilanden (Brielle, Vierpolders), de Wieringermeer (Agriport 7), Breda, Grubbenvorst en andere streken. 

SVB Transportgroep werkt op basis van groupagetransporten. Daardoor zijn we in staat opdrachten altijd met de grootst mogelijke efficiency uit te voeren. 

Agriport Logistics, driven by efficiency

In tien jaar tijd is de Wieringermeer in de kop van Noord-Holland snel belangrijk geworden als afzetregio. Ook daar is SVB Transportgroep actief. Om slagvaardig te kunnen opereren, werken we er samen met collega-transporteur GAM Bakker en Peter Appel Transport. Onder de naam Agriport Logistics is zo een flexibel samenwerkingsverband ontstaan dat snel producten kan vervoeren naar de rest van Nederland. 

Ook internationaal

Heeft u transporten buiten Nederland? Ook voor afleveradressen in Duitsland en Engeland kunt u een beroep op onze dienstverlening doen. Op verzoek bieden we u ook over de grens groupage-oplossingen aan. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.